NEWBORN

10 dies per a comptar com de sobte el nostre món ha canviat per sempre.

Ells arriben per a adonar-nos de la importància que té cada instant, cada record, que cal viure’l al límit perquè se’ns escapa.

No sabem si existeix una explicació científica al fet que tot el que ocorre en aquests primers moments se’ns esborri del subconscient, igual que ocorre amb el dolor de part. Encara que en aquest cas potser és un mecanisme natural de supervivència.

Potser és perquè tot ocorre d’una manera tan intensa, la dedicació absoluta, tot el canvi que suposa per a les nostres vides o si atén algun factor hormonal, però el que us ocorrerà durant aquests primers mesos se’ls oblida a la majoria de dones i recorden amb nostàlgia alguna cosa d’una forma molt vaga o poc clara.

És per això que volem captar la vida i centrar-nos en el que més estimeu, els primers dies de vida del vostre bebè perquè pugueu tocar i fer olor aquesta fina i arrugada pell cada vegada que vegeu aquest moment.

Encara que existeix una tendència des de fa molt temps de fotografiar bebès en estudi, amb decorats i poses habituals no és el que us oferim aquí, els nostres reportatges busquen detalls imperfectes, reals, naturals i amb una narrativa documental del vostre procés de transformació o el de la vostra família.

Creiem que la veritable bellesa la desprèn el cos d’una dona després de donar a llum, les mirades còmplices amb la vostra parella, en aquest moment de contemplació d’uns diminuts peus, en el primer bany, en les carícies, en aquests primers petons de germans.

Les sessions que fem “lifestyle” tenen per missió recordar de la manera mes real com heu viscut l’arribada del vostre bebè a casa.

És una excusa perfecta per a descansar de les visites, per a estar un moment tot sol, sense res més a fer que observar-ho, alimentar-ho, canviar-ho… i donar-vos un respir per a interioritzar i assimilar tot el viscut en tan pocs dies.

Quan reservo una sessió Newborn?

El millor moment per a fotografiar a un bebè nounat és entre el dia 5 i 10 de vida. Els detalls com la seva pell, el cap després de passar pel canal de part, etc… canviaran en pocs dies.

En tot cas les nostres sessions no se centren en aconseguir poses perfectes ni «de calendari» sinó a mostrar com us ha canviat la vida i es poden fer més endavant, però sempre us recomanarem fotografiar aquest efímer moment, perquè encara que us ho hagin dit moltes vegades, s’oblida.

Si us animeu a fer la sessió és important que ens contactis abans de donar a llum per a reservar la vostra data, posem una data de manera provisional i una vegada ho tingueu ens aviseu per a fer-la durant aquests 10 dies. recomanem sempre fer les sessions newborn al matí, ja veureu els bebès estan molt més relaxats que a les tardes.

On es farà la sessió?

La sessió la fem sempre en la vostra llar. I no és per un altre motiu que perquè creiem que després d’un part, de l’adaptació, els canvis, en els quals encara qualsevol sortida comporta una organització etc… que algú vingui al vostre domicili a passar una estona per a recordar com era el vostre bebè és una cosa que agraireu moltíssim.

No importa com sigui la vostra casa, moltes persones es preocupen per si és moderna/bonica/gran però de veritat que l’única cosa que importa en aquesta mena de sessió és que és la vostra llar.

Sabem que estareu més còmodes i relaxats i que tindreu tot el que necessiteu a mà i per a nosaltres serà més fàcil poder capturar diferents moments d’un dia normal.

Quant temps dura la sessió?

Aproximadament entre 2 i 3 hores. Per a aquestes sessions tan sols es necessita molt amor. És important que reserveu tot el matí per a la sessió i així no anar amb presses i poder tenir total tranquil·litat. Sabem que cada bebè és un món, i és dia són els protagonistes per la punt ens adaptem a totes les necessitats que tinguin i pararem tantes vegades com ho necessitin.

Què farem durant la sessió?

Quan arribem a casa sempre visualitzem una mica on poder fer les fotos amb el bebè, si és el vostre llit, la seva habitació, i depèn una mica de tot, si té germanets, si teniu animals i voleu que apareguin etc… A partir d’aquí si que us anem guiant una mica depenent del ritme que porti el bebè aquest dia, si ha menjat, si ha que canviar-lo, banyar-lo etc… Nosaltres només serem mers espectadors del que succeeixi al nostre voltant. En resum, volem explicar com és passar un dia amb vosaltres.

Què ropita li posem?

Nosaltres us recomanem que li poseu alguna cosa amb l’us sentiu identificats, alguna cosa que us agradi i amb el que el nen estigui còmode. Si a casa la temperatura és idònia podem fer algunes fotos del bebè sense roba.

Qui hi haurà en la sessió?

Nosaltres us recomanem que estigueu els que allí viviu. Sabem que són dies de moltes visites i agraireu un matí/tard tot sol sense tanta gent.

  • PACK SESSIÓ PREMAMÀ + NEWBORN + ALBUM
  • 590
  • Sessió premamà exterior 2h + Sessió Newborn a casa 2,5h
  • 60-70 fotografies (per sessió)
  • ALBUM 20X30CM - 30 págines + 15 fotografies (15x20cm)
  • NATALICI FUSTA.
  • VULL RESERVAR