ÀLBUMS I ALTRES PRODUCTES

PER A GUARDAR ELS VOSTRES RECORDS, SEMPRE MILLOR EN PAPER

Diàriament milions de persones a tot el món perden fotos que han fet i que no van saber emmagatzemar bé. Una vegada us hàgim lliurat una sessió us enviarem una guia que hem preparat amb molt d’afecte per a tots els nostres clients, amb alguns consells de com emmagatzemar totes les fotos tant professionals com les que teniu en els vostres dispositius sense perdre qualitat ni massa temps en això, creiem que els vostres records són la vostra memòria, i la dels vostres fills en el futur.

NEls nostres pares feien, classificaven els seus negatius, les imprimien amb molt més cost i afecte. En definitiva, els records que ells emmagatzemaven eren de molta més qualitat que els que nosaltres tenim ara per falta de dedicació.

I encara que sembli mentida la gradual extinció dels àlbums de fotos en paper està provocant que cada vegada tinguem menys control sobre les nostres fotos. Sobretot a llarg termini.

En Little Smith us oferim diferents solucions i productes perquè les vostres millors fotos tinguin vida més enllà del digital.

No creieu que val la pena invertir una mica en una cosa de la qual pugueu tenir a mà sense buscar entre milers d’arxius?

ÀLBUM BIG DREAMS

En Little Smith sempre creem àlbums inspirats en la naturalesa i que respecten al medi ambient.
Tots els àlbum es fan amb enquadernació artesanal en tela de lli i es lliuren en caixa de fusta.
És una espectacular complement per a sessions de fotos de nounats, embaràs,
sessions familiars
Un llibre d’impressió en paper fotogràfic amb un resultat molt més que atractiu.
Es lliuren amb caixa de fusta i amb la portada gravada personalitzada.


IMPRESSIÓ FOTOGRÀFICA

Oferim tot tipus d’impressió fotogràfica, en totes les grandàries des de 10×15 cm, amb diferents acabats, papers i materials, a més oferim impressió fotogràfica FINEART


IMPRESSIÓ SOBRE FUSTA

La naturalitat és una tendència que es va imposant també en l’àmbit de la fotografia.
La impressió directa sobre fusta fa que les fotos adquireixin un caràcter incomparable.
És perfecta tant per a decorar com regalar.
La impressió en fusta es pot fer tant en foto com un disseny específic.
Grandàries des de 20x20cm fins a 150x200cm


NATALICI

El nostre natalici és el regal perfecte per als bebès que acaben d’arribar o per a incloure en el val si regaleu una sessió newborn. Amb un disseny senzill i minimalista que en qualsevol habitació de bebè quedarà perfecta.

Tenim opcions emmarcades amb una làmina amb tocs daurats o impressió directa en fusta. Grandàries 20x30cm / 30x40cm


MINIÀLBUM LITTLE WONDERS

El nostre miniàlbum 20x20cm amb 20 pàgines i obertura Layflat amb pàgina rígida i acabat antihuellas, és el complement perfecte les sessions, però sobretot perquè els nens puguin veure, tocar i gaudir de l’àlbum sense por.