EMBARÀS

Sa maternitat és possiblement una de ses etapes més emocionants que pot experimentar una dona que decideix ser mare.

Una aventura en solitari en la que comences a estimar algú desconegut, acompanyada o no… hi ha qualque cosa que només sa dona embarassada és capaç de sentir. Com pot existir alguna cosa tan perfecta que faci que tot funcioni?. I és que s’embaràs és lo més pròxim a sa màgia.
Sa maternitat és il·lusió i a n’es mateix temps por perquè lo que dus dins saps que ja no te pertany, que aquest gran poder comporta sa major responsabilitat des món, que és la de ser mare per sempre , i ets sa primera persona que sent aquesta nova vida que ningú sap d’on ve, però està dins de tu, jugant, girant cresquent i possiblement fent-se lloc a ses teves entranyes amb cada cucavela. Feim que arribi i quin toqui terra amb força per apropiar-se del nostre temps, i sobretot dels nostres cors.

Quan reservo una sessió d’embaràs?

Recomanem reservar la sessió d’embaràs almenys amb un mes d’antelació, recomanem sempre fer-la entre les 30 i les 36 setmanes que la panxa ja està molt definida, però depèn de cada dona o fins i tot si és un segon bebè la podeu fer una mica abans. Vos enviarem la informació necessària i la nostra disponibilitat per a poder establir una data. Les sessions familiars a l’hivern/tardor les podem fer a qualsevol hora del dia entre les 9 i les 16 i a la primavera/estiu recomanem fer-les s’horabaixa.

On es farà la sessió?

Les sessions d’embaràs les podem fer en exterior o en estudi, encara que nosaltres sempre us suggerirem sortir a fer-la en plena naturalesa. Podeu suggerir-nos algun lloc especial per a vosaltres que us agradi per a poder fer-la o sinó nosaltres us donarem opcions que us vagin bé per a fer-la.

Quant temps dura la sessió?

Aproximadament 2 hores. Sempre intentem centrar una part de la sessió en la mamà i la resta en parella.

Què farem durant la sessió?

La sessió d’embaràs és una ocasió excepcional per a gaudir d’aquest precís moment, ser conscients que el bebè ja està a punt de ser als nostres braços i el que fem és intentar que gaudiu d’això tenint un record inigualable. La majoria de gent i les parelles sol tenir una mica de por d’estar davant de la cambra, però només us direm que serà una mica més divertit i més fàcil del que penseu.

Puc dur es meu ca?

Por supuesto! Per descomptat! Ens encanten els animals i us animem que siguin presents en aquest moment tan especial de la vostra vida, a més de que ens donaran unes instantànies molt especials. Informeu-nos sempre perquè ens organitzem la sessió i moltes vegades us puguem suggerir algun lloc millor perquè ell també gaudi.

Quina roba me pos?

Cada mamà té el seu estil particular i confiem que triareu el que més us agradi i us afavoreixi. Sempre us proposem un parell de peces per a poder variar i alguns complements. I quan ens demaneu informació us podem ajudar amb les idees que necessiteu o us podem donar una mica d’inspiració si la necessiteu.

En el cas que fem la sessió en parella us recomanem que la vostra roba combini entre si, no significa anar del mateix color ni molt menys, sinó que en una foto junts faci una bonica combinació.

  • PACK SESSIÓ PREMAMÀ + NEWBORN + ALBUM
  • 590
  • Sessió premamà exterior 2h + Sessió Newborn a casa 2,5h
  • 60-70 fotografies (per sessió)
  • ALBUM 20X30CM - 30 págines + 15 fotografies (15x20cm)
  • NATALICI FUSTA.
  • VULL RESERVAR