Fotografia de Part

Quema, ensordece,

el cuerpo vivo sabe

que en el volcán del dolor

se multiplica la vida

y en un último empujón,

que dilata al segundo

más largo que la hora,

llega lo inexplicable

para explicarte que la magia existe,

que sigas creyendo en la vida.

Aquest és un petit fragment d’un poema de Sara Rivera, escrit després de presenciar el part de la seva germana, creiem que és una bona manera d’explicar l’inexplicable.

Voler tenir fotos del part del teu bebè és possiblement un dels actes d’apoderament més d’una dona que confia en el seu cos per a donar vida, voler recordar com el teu bebè ha arribat al món, així com voldrem recordar el seu primer aniversari.

Només el fet que estiguis aquí llegint aquestes línies, buscant informació i pensant que és una cosa que mereix ser recordat ja és un gran pas per a una societat que ens ha dit durant molt de temps que el part és fosc, privat i que no mereix ser compartit.

El part és possiblement un dels moments més importants que una dona viurà i una experiència que us marcarà per a tota la vida, és per això que aquest tipus de fotografies van molt dirigits a una mare empoderada que confia en si mateixa i que s’ha preparat per a durant l’embaràs per a una maternitat amb consciència.

La primera abraçada al vostre bebè, les primers minuts descobrint la seva cara, els seus manetes, la seva pell encara arrugada és una cosa difícil d’explicar en unes poques línies però si una de les fotografies més motivadores i emocionants que podem arribar a presenciar.

La fotografia de part que us oferim és per sobre de tot una experiència en la qual sabem com és el nostre lloc per a contar la història, des del més profund respecte a les persones protagonistes, sanitaris i/o persones que us acompanyaran i amb tota la sensibilitat que ens brinda l’experiència d’haver fet parts durant els últims 5 anys a Mallorca.

Estic interessada a tenir fotografies del meu part Com funciona?

La fotografia de Parts a Mallorca és pràcticament inexistent i encara molt desconeguda, el primer que us comentaré és que necessitem conèixer-nos i explicar-te com organitzem tot el necessari per a fer les fotos de l’arribada del bebè.

Ara mateix la fotografia de part que oferim és la que es realitza a l’hospital, sempre que els professionals que us atendran estiguin d’acord o en un part a casa.

La fotografia de parts en hospitals públics és complicada i la seva normativa per desgràcia no permet l’entrada d’una tercera persona en gairebé cap cas. Encara així creiem que si la millor opció que heu pensat per al vostre bebè és que neixi en un hospital públic us animem a això.

Podrem conèixer-te abans?

Sí. És molt important que fem una entrevista, o en el nostre estudi a Palma o encara que sigui prendre un cafè perquè per a mi i per a vosaltres és molt diferent que aquest dia jo ja no sigui una «estranya».

És un moment molt important per a vosaltres i encara que tracte de ser invisible és millor que pugueu conèixer-me abans i veure si voleu que estigui amb vosaltres aquest dia amb tota seguretat. M’agradaria saber una mica què és el que espereu, com teniu pensat que sigui el part i jo us explicaré com a sòl treballar en cada cas.

Fas vídeo del part?

Si, per a poder-vos oferir un vídeo amb garanties del part hauríem de comentar molts detalls, en què hospital es realitzaria el part, si és un part domiciliari etc…

Quant pot costar la fotografia del part del meu bebè?

La fotografia de part és un treball en el qual normalment cal estar 10 dies de «guàrdia» aprox. aprox. i que estaria disponible en qualsevol moment que m’aviseu i només pensant en el vostre part. Hi ha un mínim d’hores que són 5/6 (est numero d’hores sol ser molt més extens en primers parts). És per això que la fotografia de parts té un preu necessàriament elevat donada la disponibilitat absoluta i impredictible per a poder estar a qualsevol hora del dia en un moment tan màgic. El treball posterior d’edició de la fotografia del vostre part tracto que sigui un fidel reflex del viscut.

Atendre-us prèviament, escoltar els vostres dubtes i oferir-vos alguna cosa amb molta sensibilitat és part del que crec fermament que fa que aquest dia no es converteixi en un treball a qualsevol hora de la matinada, sinó alguna cosa que per a la meva mateixa és un esdeveniment per al qual em preparo des que heu confirmat que voleu que estigui allà.

Els preus de la fotografia de parteixen dels 800 € , encara que oferim packs de fotografies amb el record de l’embaràs, bebè o àlbum en què es veu reduït.

Privacitat de les fotos de part


La privacitat de les vostres fotos de part aquesta totalment garantida. Entenem que la fotografia de part és molt personal i respectem a les famílies que no vulguin cap mena de difusió en la nostra web. Així i tot, compartir la fotografia és l’única manera que tenim de mostrar el nostre treball i sempre us agrairem poder publicar alguna foto amb el vostre consentiment.

  • No em cansaré de donar-te les gràcies per fotografiar el meu part, em semblava fascinant la idea de plasmar per a TOTA LA VIDA aquest moment... És molt més que fotografia, i ara penso que és una pena no haver-ho fet amb tots els meus fills. Gràcies Laurita, moltes gràcies! Per compartir i deixar-me aquest BELL RECORD !!!! I és igual, vagi millor o pitjor el part, més ràpid o més lent.... és igual, aquest momentazo és ÚNIC, ESPECIAL I IRREPETIBLE!!! És tan satisfactori tenir les imagenes per a recordar-ho que per molt que estigués hores no trobo les paraules idònies per a expressar-ho. Així que animo a tod@s els futurs pares sens dubte a tenir aquesta experiència gravada
    Raquel Hurtado
  • La paraula que millor descriuria el que sentim va ser MÀGIA!! No eren dies fàcils, s'acostava l'hecatombe per la pandèmia del COVID-19 i nosotr@s havíem de prendre decisions importants respecte al part. Van ser unes hores d'oblidar-nos de tot, de gaudir, d'estar sol en el nostre moment, la nostra panxa, la nostra connexió!! Mai vaig imaginar que m'anava a sentir tan bé! Jo que sóc la típica que en totes les fotos o tanco un ull, o torço la boca, o em surt papada del forçada que és la postura...Laura em va fer sentir tan natural, tan còmoda i tan maca...que quan vaig veure el resultat no podia parar de plorar, IMPRESSIONANT!! GRÀCIES i MIL GRÀCIES per immortalitzar d'una manera tan especial aquest moment únic!! Sens dubte la millor elecció i recomanació tant a nivell professional, com a personal, el tracte, la proximitat i l'acompanyament en aquests moments és fonamental i no va poder ser més impecable i bonic!
    Marta y Adriá