SMASH THE CAKE

El Smash the cake és una oportunitat perfecta per a aconseguir fotografies divertides i irrepetibles, a més de recordar un moment tan especial com el primer any de vida del vostre bebè.

SEs tracta d’una sessió de fotos on el principal protagonista és el bebè i un pastís. Us imagineu el que pot fer un bebè d’un any enfront d’un pastís? Mai se sap amb certesa com reaccionarà cada bebè: els cal enfonsen les seves mans en ell, els que es xuclen els dits, els que arrenquen un tros i li ho comencen a menjar… o s’empastifen amb ell!

El decorat que hem preparat per als nens que van néixer l’any passat durant el confinament és el característic arc de Sant Martí que va inundar els balcons de les llars. Molts us vau convertir en pares en aquest moment i creiem que és la millor manera de celebrar el seu primer any i recordar-nos una vegada més que «Tot anirá bé»

En què consisteix el Smash the Cake?

Se celebra en complir un any, i consisteix a presentar al bebè un pastís i deixar que qualsevol cosa succeeixi de manera natural (segurament serà la primera vegada que pugui fer-ho sense limitacions). És una sessió molt dinàmica, cada nen reacciona de manera diferent, és molt graciós veure’ls i ells s’ho passen bomba.

Quan hauria de reservar el Smash the Cake?

Recomanem reservar quan el nen compleixi els 10 o 11 mesos.

On es duu a terme la sessió?

La sessió la podem realitzar tant en el nostre estudi com a la vostra casa.

Quant temps dura la sessió?

Una mica més d’una hora. Sempre fem algunes fotografies abans que el bebè es posi perdut de pastís amb els papàs i després ja deixem al bebè al seu aire perquè gaudeixi experimentant.

Recomanacions per a una sessió Smash the Cake

Necessitem que el vostre nen vingui amb molta energia i amb fam (volem veure l’estudi potes enlaire). I vosaltres, papis no us salveu per a aquesta sessió necessitarem que estigueu molt animats amb moltes ganes de passar-vos-ho en gran amb el vostre nen i per descomptat que vingueu amb un pastís entre les mans. Els pastissos les porten els papàs, ja que cada nen ha seguit el seu propi ritme amb els aliments, alguns per tema d’al·lergògens, la qual cosa els bebès hagin anat provant o preferències dels pares sobre el sucre.

Us recomanem que el pastís sigui flojita, perquè la puguin trencar amb facilitat i d’algun sabor que els agradi, perquè l’ataquin amb ganes. Us podem recomanar llocs on trobar pastissos estupends, encara que si us encanta la cuina i us animeu alguns papis han preferit fer-la ells mateixos, però això us ho deixem a la vostra elecció!!

Què hauríem de portar de roba i atrezzo?

Quant a la roba, al vostre gust, hi ha papis que prefereixen deixar-los amb una part de baix i res a dalt i altres els posen alguna cosa que es pugui embrutar i després els van llevant roba a poc a poc a mesura que es van embarrando de pastís.Alguns papàs porten alguna corona amb el seu nom si volen. A més, aquí teniu una dutxa i es pot donar un bañito quan acabem la sessió.

No heu de portar res més ja que anem muntant diferents sets.

Set Actual : RAINBOW

Podem realitzar la sessió Smash the Cake i Milkbath el mateix dia?

Podeu veure en aquest enllaç en què consisteix la sessió Milkbath, després de destrossar el pastís tenim tots preparat per a ficar-ho en la bañerita i que acabi d’experimentar.

Us avisem! Als nens que els encanta l’aigua no volen sortir!

Prepareu vals regalo per a fer aquesta sessió?

Per descomptat! En aquesta cas us preparem un val per a regalar al bebè i que puguin posteriorment els pares reservar la data per a fer-la.

Cap de les dates/hores disponibles m’encaixa

Els dies que establim per a fer Smash the Cake són els dimarts o dissabtes ja que oferim els altres per a sessions newborn, sessions d’embaràs o sessions familiars. Els dissabtes són el primer que s’omple, però en cas que no us encaixi cap de les hores disponibles i us fos millor un altre dia/hora entre setmana contacteu amb nosaltres i segur que trobem algun lloc per a fer-les.

 • SMASH THE CAKE
 • 195
 • 50 fotos retocades en format digital sense marques d'aigua
 • 10 FOTOS 15X20CM
 • MINIALBUM +29,90€
 • VULL RESERVAR
 • SMASH THE CAKE + VIDEO O MILKBATH
 • 240
 • Podeu afegir a la sessió Smash the Cake
 • Un vídeo resumeixen de la sessió
 • o una minisessió Milkbath
 • VULL RESERVAR