HERE IS REAL MAGIC

“Gaudiu-ho molt” aquesta frase que ens repeteixen fins a l’avorriment, des que una dona es queda embarassada, quan neix el primer fill, quan comencen a balbotejar, mirar i voler tocar, els primers anys de vida, els primers jocs i somriures. Comencem a generar records i aquests petits fragments que voldríem recordar sempre, tan insignificants com un bebè tocant-te la cara i alhora tan valuosos com efímers.

Aquest consell que ens dóna, tan fàcil i tan complicat alhora, és el que volem convertir en records en Little Smith, volem fer que aquests petits instants es converteixin en eterns.

Són moments que no tornaran, gaudir-los sabem que no sempre és fàcil, la vida quotidiana ens atrapa en aquest “alguna cosa a fer” que mai acaba, per molt que fem moltes fotos a les persones que volem no sempre sabem donar-nos un moment per a gaudir de les coses més senzilles.

El nostre treball no és més que regalar-vos un capvespre, un dia a la platja, un matí en el camp amb l’única fi de gaudir d’allò més important que teniu. La vostra família, fills, parella, el bebè que està per arribar o aquest animal que també forma part de la vostra particular família.

QUI SOM

om n’Alex i na Laura, des de fa més de 10 anys realitzem fotografia social a Mallorca, i tenim un petit i atípic estudi de Fotografia, Vídeo i Disseny gràfic a Palma.

Little Smith va néixer per a donar resposta a les parelles que ens demanaven una continuïtat a la història que havíem contat en Sr & Sra Smith amb les seves noces. Igual que en el nostre treball en les noces creiem que escoltar el que volen les persones que confien en el nostre treball és fonamental per a aconseguir que les nostres sessions no siguin una mostra repetitiva de treball sinó que cadascuna sigui diferent a l’anterior. Little Smith és un projecte en el qual els nostres clients ens acompanyen i fan que tingui vida més enllà d’una sessió de fotos.

Mai ens ha agradat molt parlar de nosaltres, en l’última dècada hem treballat moltíssim en el nostre projecte de vida i treball, que en el nostre cas són un i mai hem considerat rellevant explicar si ens agrada la pizza o el sushi. Els clients ens coneixen perquè passen per l’estudi, passegen per la ciutat, perquè vénen a demanar-nos consell sobre qualsevol cosa que se’ls ocorre relacionada amb la fotografia o impressió i una cosa porta a l’altra. Si us podem dir que en el nostre espai a Palma al costat del Mercat de l’Olivar fem molt barri i ens encanta conèixer les històries de la gent que ens envolta.

Des de 2017 som els pares d’Oliver, l’experiència de la maternitat/paternitat ens ha portat a empatitzar molt més amb aquest procés de la vida en el qual es troben les famílies i sobretot a un creixent interès en la maternitat i el naixement des d’una perspectiva respectuosa amb tot aquest procés, la qual cosa ens ha portat a oferir una de les fotografies més diferenciadores que oferim a Mallorca, la fotografia de Part.

En les sessions volem transmetre un moment especial per a vosaltres, ja sigui el vostre embaràs, naixement, un dia en família, l’aniversari del vostre bebè. O qualsevol altra ocasió que mereixi ser recordada.

Per això, en la mesura que sigui possible intentem fer-les a casa, en l’exterior o en un lloc on els nens vulguin jugar i divertir-se.

ESTUDI

Disposem d’estudi en el centre de Palma (al costat de la Plaça de l’Olivar), però tret que siguin sessions Smash the Cake, no les fem aquí.
Les sessions d’embaràs creiem que en plena naturalesa, sigui l’estació que sigui, es reflecteix molt millor la màgia d’aquest moment, les sessions newborn també preferim fer-les a les vostres cases, és més relaxat per als pares i un moment per a connectar amb el vostre bebè en la seva nova llar.
Les sessions amb nens en l’estudi per a ells no són igual de divertides que si organitzem alguna cosa en un lloc bonic on puguin jugar, experimentar i donar curs a la seva imaginació, córrer i sobretot gaudir d’un matí o tarda amb els seus pares.

De totes les sessions us lliurarem un mínim de 40 fotos, us les lliurarem en Alta Qualitat i perquè pugueu imprimir el que més us agradi, sense marques d’aigua ni cap restricció. També podeu demanar-nos qualsevol producte imprès a nosaltres una vegada tingueu les fotos.

No heu de triar res, les fotos que us lliurarem són el millor de l’estona que hem passat amb vosaltres.

RETOC

El nostre treball és una combinació de fotografia, retoc de color i edició. No concebem el nostre estil fotogràfic sense l’edició posterior, és per això que ens és impossible lliurar els arxius RAW.

Tant en la nostra web com xarxes socials podreu apreciar molts exemples del que fem i del resultat final. El retoc de pells, fons, afegir o llevar elements que no estan etc… no forma part del treball que oferim en les nostres sessions.

CQualsevol modificació de la realitat la realitzem sempre sota un estricte sentit comú ( un barb temporal, o un blau inoportú ) en el qual no pretenem canviar les característiques físiques de les persones.

Una vegada que us lliurem el vostre reportatge, els drets d’autor sobre les fotografies són compartits. Això vol dir que vosaltres podreu compartir fotos lliurement en les vostres xarxes socials i realitzar totes les còpies que vulgueu per a repartir a familiars i amics. L’única cosa que no podreu realitzar sense el nostre consentiment és qualsevol ús comercial, vosaltres directament, o a través de tercers.

Compartir la fotografia és l’única manera que tenim de mostrar el nostre treball. Encara que respectem a les famílies que no vulguin cap mena de difusió en la nostra web. Es prega comprendre la necessitat de mostrar els treballs realitzats com a mostra de l’exercici professional envers altres clients futurs.