Sesiones Familiares en Mallorca

Cada família és única, diferent i especial. Sigui com sigui la vostra les sessions familiars les fem com vosaltres trieu.

Si ens preguntaran com volem que els nostres fills recordin com era la seva infància, potser molts donaríem una resposta similar a “Feliç”.
Les famílies, qualsevol que sigui la seva configuració, donen el millor de si perquè els seus fills puguin sentir, experimentar, jugar, aprendre a caure i aixecar-se, compartir, gaudir i poder transmetre’ls tot el que són capaços de fer per a recordar aquesta etapa de la seva vida com a inoblidable.

D’entre tots aquests moments inoblidables les sessions que fem en Little Smith són tan sols una porció de tota aquesta història de les seves vides, un petit homenatge a l’amor més pur i sincer.

Com són les sessions familiars?

Cada família és única, diferent i especial. Sigui com sigui la vostra les sessions familiars les fem com vosaltres trieu. Papà i Mamà i un nen/a / un gos / un germanet/a / diversos germans / Mamà i mamà / Papà i Papà. Tan sols us direm que en el cas dels petits les sessions de família les recomanem des dels 2 anys fins als 5 o 6 anys. En aquest interval és possiblement l’etapa més bonica perquè podeu tenir un record dels vostres petits, encara conserven aquesta naturalitat, dolçor i innocència característica d’aquests anys.

Poden venir altres persones a la sessió, avis, cosins?

En el cas que estigueu interessats a fer una sessió amb més persones que la família principal ens el podeu comentar per a organitzar-la bé, depenent del que anem a plantejar per a les sessions us farem un pressupost concorde a la idea que proposem.

Quan reservo una sessió Familiar?

Pots reservar la sessió familiar en qualsevol moment us manarem la informació necessària i la nostra disponibilitat per a poder establir una data. Les sessions familiars a l’hivern/tardor les podem fer a qualsevol hora del dia entre les 9 i les 16 i a la primavera/estiu recomanem fer-les a la tarda. Sempre depèn de la mena de sessió que hàgim plantejat fer.

On es duu a terme la sessió?

Les sessions familiars no les fem en l’estudi. Aconseguir que els nens es diverteixin en un espai limitat i a més aconseguir instantànies naturals no és el lloc més idoni.

Nosaltres us recomanem fer la sessió a casa o exterior, pot ser en algun lloc que tingueu on fer-lo (algunes vegades fins les hem realitzat en alguna casa de camp familiar, o dels avis, amics etc…) , podeu suggerir-nos algun que us agradi per a poder fer-la o sinó nosaltres us donarem opcions que us vagin bé per a fer-la.

Quant temps dura la sessió?

Aproximadament 2 hores. És temps més que suficient per a captar el que hàgim plantejat amb ells, normalment fem una hora més dedicada als nens i la resta ja amb els papàs/mamàs.

Què farem durant la sessió?

Les sessions amb nens les plantegem com una experiència, com sabeu no aguanten molt temps fent una sola cosa, és per això que és un moment per a gaudir amb els seus pares, ja sigui una tarda en un bosc, a la platja, pintant o corrent amb la seva mascota. Es tracta que els nens s’oblidin que estem fent-los fotos i que simplement es dediquin a passar-ho bé fent el que més li agradi fer.

Intentem que cada sessió sigui diferent per a ells i una alguna cosa que vagin a recordar quan veuen les fotos o l’àlbum, en cada etapa us recomanarem diferents idees i que l’experimentació que forma part d’aquest procés tan bonic que veiem cada dia es vegi reflectit en les fotos que els deixareu en el futur.

Quina roba ens posem?

Nosaltres us recomanem que li poseu alguna cosa amb l’us sentiu identificats, alguna cosa que us agradi i amb el que el nen estigui còmode, i depenent de si la sessió tindrà una part de pintar, alguna cosa que es puguin embrutar. Sempre dependrà del que hàgim plantejat fer en cada sessió us podem manar algunes idees de les coses que podeu portar.

Atrezzo

Com veureu en algunes de les sessions hi ha famílies que decideixen portar material per a muntar una cosa especial en el bosc o un pícnic a la platja, sou lliures de portar el que vulgueu a la sessió perquè ells juguin o perquè us ve de gust que les fotos tinguin alguns elements que les facin diferents.

  • PACK SESSIÓ LITTLE SMITH + ALBUM BIG DREAMS
  • 490
  • Sessió Little Smith
  • BIG DREAMS 25X25cm - Enquadernació Lli- 24 Pàgines
  • Caixa de Fusta Impresa + 10 làmines Fineart 15x20cm
  • VULL RESERVAR